Melegítő baromfiudvarok részére - Master CF 75 Spark

2015.09.30

Az MCS Csoport tovább bővíti a termékskáláját mezőgazdasági felhasználásra. A MASTER CF 75 SPARK egy újonnan kiadott gázmelegítő, amelyet kifejezetten a baromfiudvarokon történő felhasználásra terveztünk. A műszaki paramétereinek és a speciális, állattenyésztő üzemekben történő felhasználásra tervezett kialakításának köszönhetően a készülék a leghatékonyabb melegítő megoldás a farmok részére.

A Master CF 75 olyan gázmelegítő, amely LPG-vel vagy földgázzal működik. Mivel a gáz az egyik legolcsóbb üzemanyag a piacon, a készülék rendkívül gazdaságos és hatékony.

A melegítő szikrával gyújtható be, amely nagyobb megbízhatóságot eredményez mint bármelyik más rendszer. A készülék 75kW-os teljesítménye optimális a szárnyasokat tenyésztő gazdák részére. A szárnyasokat tenyésztő épületekben gyakran több ilyen készüléket is használnak, 10-15 méterre elhelyezve egymástól. Ez lehetővé teszi a levegő megfelelő keringetését, valamint azt, hogy a gazda felmelegítse az egész épületet vagy csakis egy részét.

A melegítő alkatrészei kiváló minőségű anyagokból készültek és a rozsdamentes burkolat nagyban ellenáll a korróziónak és a mechanikai károknak. Fontos azt is megjegyezni, hogy a fűtő alkatrészei jól védve vannak az állattartó épületekben jelenlévő por és szennyeződések ellen.

A készüléket az épületen belül és kívül is el lehet helyezni. A beszerelés módjától függően különböző kiegészítőkkel lehet felszerelni a készüléket, mint például beszerelési csomagok, láncok vagy légterelők. A gép gyárilag fel van szerelve LPG és földgáz közötti átalakítóval.
További információ és műszaki adatok: Master CF 75 Spark