MCS a VIV Turkey 2015 kiállításon

2015.05.28

A Master Climate Solutions Group ezúton tájékoztat minden érdeklődőt, hogy kiállítóként részt vesz a VIV Turkey 2015 – The 7th International Trade Fair for Poultry Technologies kiállításon, amelyet 2015. június 11. és 13. között kerül megrendezésre Isztambulban, Törökországban.

A VIV Turkey kiállítás a VIV World Wide Exhibitions része. A legfontosabb török szárnyastermelő szövetségek és szervezetek támogatását évek óta élvezve, az isztambuli kiállításnak nagyon fontos szerepe van abban, hogy találkozzanak az exportképes török és a Törökországban piacokat kereső külföldi cégek.

Az MCS a profi szárnyastermelők széles rétegének szeretné bemutatni termékeit. Remélhetőleg felfigyelnek az új, MASTER CF75 SPARK légmelegítőkre, amelyek kifejezetten a szárnyasokat nevelő telepekre készülnek. Szeretnénk bemutatni ezen iparág számára is a BV sorozatú, gázolajos és a PB-gázzal működő hőlégfúvók, illetve a párátlanító berendezéseink előnyeit.

Minden látogató megtekintheti a MASTER termékeket működés közben is, illetve szakembereinkkel megbeszélhetik az érdekesebb témákat.


Várjuk szeretettel standunkon:

Hall 9-10-11További információért látogasson el a www.vivturkey.com hivatalos weboldalára.