MASTER XL 61 - professzionális infravörös hősugárzó

2016.10.07


Az új őszi / téli szezonban a Master Climate Solutions bevezeti a 17 kW-os infravörös hősugárzó legújabb változatát: Master XL 61. Igazodva a piaci igényekhez, számos fejlesztés történt a jobb teljesítmény és a kényelmesebb munkavégzés érdekében.

XL 61 tartalmazza mindazt, amely a 43 kW-os modellek nyújtanak, melyeket Európa-szerte évek óta jól ismernek és kedvelnek. Olaszországban készül, a legjobb minőségű alkatrészekből. A felhasználók szempontjából a legfontosabb változás a külső szobatermosztát csatlakozási lehetőség: választható analóg vagy digitális termosztát, mely nagyban növeli a felhasználási lehetőségeket. Ezen kívül változott még a levegőáramlási rendszer és a transzformátor is, így lehetővé téve a 100% teljesítményt.

Az infravörös hősugárzók széles körben nagyon ismert, bevezetése óta az egyik legkedveltebb fűtési forma. Működési elvének köszönhetően a meleg levegőt nem fújják, hanem intenzíven sugároznak a kívánt terület felé, így a termelt hő 100%-osan felhasználódik veszteség nélkül. Mivel nincs levegőáramlás, ezért a nem jut por a fűtendő területre sem.

A ponfűtést világszerte használják a gyártásban, az építőiparban, a raktározásban és a mezőgazdasában egyaránt. Master XL 61 kiváló megoldás a növekvő piaci igények kielégítésére.