Hőlégfúvók

Az oldal tanácsokat és ismertetőket tartalmaz a Master hőlégfúvókkal kapcsolatban. Segít Partnereinknek további, hasznos információkhoz jutni a gépeinkről.
 • A szükséges fűtőteljesítmény meghatározása

  A szükséges fűtőteljesítmény meghatározása

  A készülék kiválasztása előtt meg kell határozni a szükséges fűtőteljesítményt.

 • A hőszükséglet közelítő értékei különböző szigetelésű épületek esetén

  A hőszükséglet közelítő értékei különböző szigetelésű épületek esetén

  Hőszükséglet - Új épületek átlagos szigeteléssel - Régi épületek átlagos szigeteléssel - Üvegházak dupla üvegezéssel - Üvegházak szigetelés nélkül.
 • Master BVsorozat- egyedülálló hőlégfúvók, profiknak profiktól

  Master BVsorozat- egyedülálló hőlégfúvók, profiknak profiktól

  A kéményes, hordozható hőlégfúvók széles körben alkalmazhatóak az építőiparban és a mezőgazdaságban is. Számos készülék található a piacon, a gond csak akkor kezdődik, amikor el kell dönteni, hogy melyiket válasszuk.
 • A hordozható hőlégfúvók rendszeres karbantartása

  A hordozható hőlégfúvók rendszeres karbantartása

  Az őszi, hideg reggelek egyre gyakrabban juttatják eszünkbe, hogy közeleg a tél. A fagyos hidegre történő felkészülésként érdemes azokat a készülékeket is ellenőrizni, amelyek segítenek minket a hideg elleni küzdelemben.
 • Téli beruházások- a nagy létesítmények fűtésének titka

  Téli beruházások- a nagy létesítmények fűtésének titka

  Csökkenthetőek-e jelentősen a fűtési költségek úgy, hogy a fűtés hatékonysága nem változik? Hogyan lehet nagy létesítményeket melegen tartani minimális költségekkel? Miért érdemes odafigyelni a gép kiválasztása mellett a fűtőanyagra is?
 • Nem csak forró levegőt fúj

  Nem csak forró levegőt fúj

  A hidegebb hónapok alatt mindenféle fűtőkészülék keresett árucikk lesz. Kályhák, hősugárzók, fűtés, gyakran téma a beszélgetésekben.
 • Master hőlégfúvók melegítik a színpadot

  Master hőlégfúvók melegítik a színpadot

  Ebben az évben a Great Orchestra of Christmas Charity (WOŚP) az urológiai és vesebetegségekkel küzdő gyermekek javára gyűjtött. Egész Lengyelországban rendezvényeket, koncerteket és fesztiválokat szerveztek és adományokat gyűjtöttek gyógyászati berendezésekre. Poznanban a színpadot Master hőlégfúvók fűtötték.
 • Az egyetemi építkezésen nem tartanak a hidegtől

  Az egyetemi építkezésen nem tartanak a hidegtől

  Néhány hónap múlva átadják a poznani Műszaki Egyetemen a Mecahtronikai, Biomechanikai és Nanomérnöki Központot. A Budimex S.A. vállalat, az építkezésre kiírt pályázat győztesének tervei szerint 2011. szeptemberében fejezik be a munkálatokat.
 • Olcsó fűtés a melléképületekben

  Olcsó fűtés a melléképületekben

  A melléképületek fűtése gyakran komoly kihívást jelent. Ezek általában magas, nagy terű és gyengén szigetelt épületek. Egy hagyományos központi fűtési rendszer kiépítése és üzemeltetése is nagyon költséges lenne.
 • "Clash of the Choirs" - Master hőlégfúvók fűtötték versenyt

  "Clash of the Choirs" - Master hőlégfúvók fűtötték versenyt

  A tavasszal sugárzott “Clash of the Choirs” című zenei show a legnagyobb ilyen műsor a Lengyel Televízióban és rengeteg nézőt vonzott. Látványos és magával ragadó előadás lett a sok hónapos előkészítő munka eredménye.
 • Nélkülözhetetlenek az építkezésen - a hordozható hőlégfúvók

  Nélkülözhetetlenek az építkezésen - a hordozható hőlégfúvók

  A hordozható hőlégfúvók használata biztos módja a különböző helyiségek, szobák gyors felmelegítésének. Ezek a készülékek olyan helyzetekben is megoldják a fűtési feladatokat, ahol semmi más nem működik. Kültéri és beltéri alkalmazásokra is egyaránt használhatóak.