Felhasználási területek

 • Építőipar

  Építőipar

  A Master termékek fő célpiaca és alkalmazási területe az építőipar. A professzionális hőlégfúvókat és párátlanítókat sok helyen és gyakran használják ebben az iparágban. Nagyon fontos szempont a megfelelő készülék kiválasztásánál a sokrétű alkalmazhatóság lehetősége, a tartós kialakítás és a hatékony működés.
 • Gyártás és raktározás

  Gyártás és raktározás

  A nagy gyártó- és raktárlétesítmények fűtése és szellőztetése általában nagyon drága, a hagyományos fűtőrendszerek kiépítése költséges, működésük ilyen helyeken nem elég gazdaságos. A hőlégfúvók gyorsan és hatékonyan fűtenek fel nagy légterű csarnokokat, üzemeket is.
 • Műhelyek és szervizek

  Műhelyek és szervizek

  A Master termékek nagyon sokrétűen alkalmazhatóak, szinte minden kisebb vagy nagyobb, termelő vagy szolgáltató cégnél is szükség lehet rájuk. A gépek kompaktak, gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, hatékonyan üzemeltethetőek. Gyakran használják őket például irodák, szervizek, üzletek, műhelyek, autómosók, kisebb üzemek területén is.
 • Mezőgazdaság

  Mezőgazdaság

  A mezőgazdaság üzemi körülményei speciális elvárásokat támasztanak az ott üzemelő gépekkel szemben. Az állattartás, a termények szárítása és tárolása például jelentős mennyiségű porral és szennyeződéssel terheli a hőlégfúvókat, ventilátorokat is.
 • Rendezvények és katonaság

  Rendezvények és katonaság

  A Master termékek a szórakoztatóipar segédberendezéseiként is igen elterjedtek. A hőlégfúvók, ventilátorok és légkondicionálók hasznos eszközök a különböző események előkészítése és megrendezése során. TV felvételek, fotózások, koncertek, előadások alatt tökéletes megoldást nyújthatnak...
 • Katasztrófahelyzetek

  Katasztrófahelyzetek

  A Master termékpalettáján található számos olyan készülék is, amely azonnal, hatékonyan bevethető katasztrófahelyzetek vagy természeti csapások esetén a hatások enyhítésére és a károk felszámolására. A hőlégfúvók segítségével gyorsan felfűthetőek a sátrak, menedékhelyek, a párátlanítókkal és a ventilátorokkal az átvizesedett házak falainak kiszárítása azonnal megkezdhető.