FŰTÉS

A hordozható hőlégfúvók gyorsan és hatékonyan fűtenek fel bármilyen helyiséget vagy területet. Ideiglenes vagy állandó fűtési megoldások biztosítására is alkalmasak, PB-gázzal, gázolajjal vagy elektromos árammal működhetnek.
 • Kémény nélküli fűtőberendezések

  Kémény nélküli fűtőberendezések

  A gázolajos, kémény nélküli hőlégfúvók nagy hatékonysággal működő készülékek, melyek gyorsan, nagy mennyiségű hőt képesek előállítani, ahol szükség van erre. Kiválóan működnek nagy, jól szellőző, nyitott helyeken, például gyárak, raktárak vagy építkezések területén. A MASTER hőlégfúvókat magas hatékonyság, megbízhatóság és biztonságos használat jellemzi.
 • Kéményes fűtőberendezések

  Kéményes fűtőberendezések

  A gázolajos, kéményes hőlégfúvók gyorsan állítanak elő nagy mennyiségű, teljesen tiszta, száraz, füstmentes, meleg levegőt. Kiválóan alkalmasak boltok, rendezvénysátrak, ipari létesítmények, termek, nehezen szellőző helyiségek fűtésére. Igény szerint csatlakoztatható a készülékekhez a meleg levegő elvezetésére szolgáló légvezető cső.
 • Infravörös hősugárzók (gázolajos)

  Infravörös hősugárzók (gázolajos)

  Az infravörös hősugárzók a levegő mozgatása (ventilátor) nélkül melegítik fel az előttük lévő szilárd testeket. Pontszerű, irányított, sugárzó fűtést biztosítanak. Használatukkal megoldható a megfelelő munkakörülmények biztosítása olyan helyeken is, amelyek hagyományos módszerekkel nem fűthetők gazdaságosan.
 • PB-gázos fűtőberendezések

  PB-gázos fűtőberendezések

  A PB-gáz üzemű hőlégfúvók azonnal, nagy mennyiségű meleg levegőt állítanak elő. A készülékek gazdaságosan, hatékonyan és üzembiztosan működnek. Kiválóan alkalmasak nagy, jól szellőző terek, pl. raktárak, csarnokok fűtésére.
 • Elektromos fűtőberendezések

  Elektromos fűtőberendezések

  Az elektromos hőlégfúvók azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, megbízhatóan és hatékonyan működnek. Mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. Kiváló alkatrészek felhasználásával készülnek és messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait.
 • Infravörös, elektromos fűtőberendezések

  Infravörös, elektromos fűtőberendezések

  Az infravörös, elektromos fűtőberendezések biztonságosan üzemeltetehetőek és csak azokat az embereket vagy tárgyakat melegítik, amelyekre irányítják őket. Széleskörűen alkalmazhatóak kisebb fűtési igényű helyeken, mint például háztartások, boltok, irodák.
 • Szekrényes fűtőberendezések

  Szekrényes fűtőberendezések

  A nagy légszállítási kapacitásuk akár jelentősebb méretű létesítmények fűtésére is alkalmassá teszi ezeket a gépeket. Egyszerűen beszerelhetőek és gazdaságosan üzemelnek, modern fűtési megoldást nyújtanak.
 • Kiegészítők

  Kiegészítők

  Tájékoztató a MASTER kiegészítőkről. A légmelegítő berendezésekhez rendelkezésre álló kiegészítőkkel a gépek sokoldalúbban használhatóak.