Építőipar

Általános
építési és
szakipari
munkák
Kültéri
munkák
Szárítás
Párátlanítás

A Master termékek fő célpiaca és alkalmazási területe az építőipar. A professzionális hőlégfúvókat és párátlanítókat sok helyen és gyakran használják ebben az iparágban. Nagyon fontos szempont a megfelelő készülék kiválasztásánál a sokrétű alkalmazhatóság lehetősége, a tartós kialakítás és a hatékony működés. A készülékek könnyen áthelyezhetőek, szállíthatóak és alacsony költséggel üzemelnek. Ezen tulajdonságaik miatt a Master hőlégfúvók és a párátlanítók nagyon elterjedtek az építkezéseken, a szakipari munkáknál és a kölcsönzőkben is.

A hőlégfúvók alapvető feladata a környezeti hőmérséklet emelése és a munkavégzés körülményeinek javítása hideg időben, de ezen kívül a készülékek sok más célra is használhatóak.

Termékek


A Master hőlégfúvók piacvezető szerepe az építőpari alkalmazásoknál megkérdőjelezhetetlen. Nem igényelnek telepítést és nagyon hatékonyan segítik a munkavégzést, akár igen alacsony külső hőmérséklet esetén is.

A nagy légszállítású szekrényes fűtőberendezések gyorsan felfűtenek jelentősebb méretű létesítményeket is. A meleg levegő befúvása nagyon jó megoldás olyan helyeken, ahol gyakran, nagy mennyiségű levegő cserélődik.

A Master párátlanítók és ventilátorok tökéletes megoldást nyújtanak a munkák során ősszel és télen is, amikor a levegő magasabb nedvességtartalma sok problémát okozhat.

Hűvös kényelem a forróságban is. A Master légkondicionálók tökéletes megoldást nyújtanak az építkezésen, irodakonténerek hűtéséhez.

Alkalmazási területek


Festés, mázolás
Vakolás, gipszkartonozás
Építési területek

Külső munkák
Szárítás, párátlanítás
Különleges építési helyszínek

Tanácsadás


A termékekkel és az alkalmazásokkal kapcsolatos további információkért keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

További alkalmazási lehetőségek

Építőipar
Gyártás és raktározás
Műhelyek és szervizek
Mezőgazdaság
Rendezvények és katonaság
Katasztrófahelyzetek