Cégünkről

Vállalatunk globális jelenléte és sok évtizedes tapasztalata megkérdőjelezhetetlenné teszi vezető pozíciónkat a hordozható fűtőberendezések piacán. Cégünk fejlődésének kulcsa, hogy a legújabb fejlesztésű termékek és innovatív megoldások bevezetése által megőrizzük piacvezető pozíciónkat és emellett új területekre terjeszkedjünk.
 • A cégcsoport

  A cégcsoport

  Master Climate Solutions Group világszerte vezető helyet foglal el a hordozható légmelegítő készülékek piacán, emellett igen jelentős szereplő a párátlanítók és ventilátorok területén is.
 • Célunk

  Célunk

  A Master Climate Solutions a hordozható fűtőberendezések piacát világszerte vezető gyártó. Gépeinket profiknak tervezzük és gyártjuk, célunk, hogy segítsük Partnereinket a munkavégzéshez megfelelő körülmények biztosításában, a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb módon, alacsony költségek mellett.
 • Fontos évszámok

  Fontos évszámok

  A Master története a hatvanas évek elejére tekint vissza, amikor a DESA nevű amerikai vállalat elkészítette az első MASTER hőlégfúvót. A cég évről évre egyre nagyobbá vált, majd megkezdődött a termékek nemzetközi értékesítése és külföldi gyártása is.
 • Hírek

  Hírek

 • Kapcsolat

  Kapcsolat

  A Master Climate Solutions Group négy önálló cég, egységes szervezeteként szolgálja Partnereit.