A Master Climate Solutions Group az Európai Kölcsönzők Szövetségének új tagja lett

2015.05.11

Április elejétől a Master Climate Solutions Group tagja lett az Európai Kölcsönzők Szövetségének (ERA). Ez nagy megtiszteltetés a cégcsoport számára és új távlatokat nyit a kölcsönzö iparágban történő fejlődésre.

Az ipari légmelegítő berendezéseket profiknak gyártó Master Climate Solutions termékei nagyon jól illeszkednek a kölcsönző iparághoz is. Az elmúlt évek során a cégcsoport intenzíven fejlesztette a kifejezetten kölcsönzési célokra szánt termékeket.

Az ERA-hoz történő csatlakozás nagyon sok lehetőséget tartogat a kölcsönző iparággal történő együttműködés fejlesztésére. Az MCS, a szövetség tagjaként naprakész információkat kaphat a piacról, a trendekről, megoszthatja ötletei és tapasztalatait egész Európa kölcsönzési szakértőivel. Az MCS sokkal közelebb kerülhet vevőihez és fejlesztheti kínálatát az igények jobb megismerése által.

Az ERA, mint képviselő szervezet népszerűsíti az ipari gépek és eszközök kölcsönzését és elősegíti ennek az ágazatnak a növekedését. Tagjai Európa vezető gyártó, kölcsönző és szolgáltató cégei.

AZ MCS június 3-4.-én mutatkozhat be a következő ERA kongresszuson, Rómában.