Termékek

A Master Climate Solutions a hordozható hőlégfúvók vezető gyártója. A Master termékek úgy tervezzük, hogy segítségükkel Partnereink gyors, egyszerű és olcsó megoldásokkal tudják biztosítani a munkavégzéshez szükséges körülményeket.
 • FŰTÉS

  FŰTÉS

  A hőlégfúvók gyorsan és hatékonyan fűtenek fel bármilyen helyiséget vagy területet. Ideiglenes vagy állandó fűtési megoldások biztosítására is alkalmasak, PB-gázzal, gázolajjal vagy elektromos árammal működhetnek.
 • SZÁRÍTÁS

  SZÁRÍTÁS

  A Master párátlanítók segítségével biztosítható a levegő megfelelő páratartalma és a szükséges légmozgás. Ipari, építőipari, háztartási és irodai alkalmazásokra is kiválóak.
 • HŰTÉS

  HŰTÉS

  A Master termékek között párologtató és kompresszoros rendszerű légkondicionálók is találhatóak, ipari, irodai és háztartási alkalmazásokra is kiválóan alkalmasak.
 • SZELLŐZTETÉS

  SZELLŐZTETÉS

  A nagy légszállítású, professzionális ventilátorok különböző modelljei, széles körben, több iparágban is alkalmazhatóak. Javítják a párátlanítók és a fűtőkészülékek hatékonyságát is, mert fokozzák a levegő keringetését a helyiségben.