Teljesítményszámítások

Hasznos segédeszközök a készülékek kiválasztásához. Segítségükkel Partnereink meghatározhatják, hogy egy adott feladathoz mekkora fűtési, hűtési vagy párátlanítási kapacitás szükséges.
 • A hőlégfúvó kiválasztása

  A hőlégfúvó kiválasztása

  A szükséges fűtőteljesítmény meghatározása alapvető fontosságú a megfelelő hőlégfúvó kiválasztásához. Az ingyenes segédlettel kiszámítható az adott helyiségben szükséges fűtőteljesítmény.

 • A párátlanító kiválasztása és üzemeltetése

  A párátlanító kiválasztása és üzemeltetése

  A párátlanítókat számos felhasználási területen alkalmazhatjuk, de a berendezések hatékony munkavégzéséhez alapvető fontosságú a párátlanító berendezés teljesítményének (légszállítás) helyes megválasztása. Az alábbi képlet segítségéve kiválaszthatjuk, hogy melyik párátlanító felel meg legjobban az adott feladatra.
 • A megfelelő léghűtő kiválasztása

  A megfelelő léghűtő kiválasztása

  A MASTER léghűtőket számos felhasználási területen alkalmazhatjuk. A hatékony működéshez nagyon fontos a megfelelő modell és a szükséges teljesítmény kiválasztása. Az igényeknek legjobban megfelelő léghűtő kiválasztásához olvassa el az útmutatást.
 • A megfelelő ventilátor kiválasztása

  A megfelelő ventilátor kiválasztása

  A meleg levegő a mennyezet alatt gyűlik össze. A Master mennyezeti ventilátor a meleg levegőt az alsó részekbe juttatja, aminek köszönhetően körülbelül 30% energia takarítható meg. A Master mennyezeti ventilátor hatékonyan keringeti a levegőt, áramló levegőnél az ember hőérzete körülbelül 4ºC-kal csökken.