SZÁRÍTÁS

A Master párátlanítók segítségével biztosítható a levegő megfelelő páratartalma és a szükséges légmozgás. Ipari, építőipari, háztartási és irodai alkalmazásokra is kiválóak.
 • Ipari párátlanítók - kölcsönzői használatra

  Ipari párátlanítók - kölcsönzői használatra

  Nagy hatékonyságú készülékek ipari használatra tervezve. Kivitelük kiválóan alkalmassá teszi a gépeket különösen nehéz körülmények (pl.: építőipar) közötti használatra is.

 • Ipari párátlanítók - nagy kapacitású modellek

  Ipari párátlanítók - nagy kapacitású modellek

  A kiemelkedően magas légszállítású párátlanítók hatékony szárítást biztosítanak rövid idő alatt. A berendezések hatékony és halk centrifugál ventilátorral, nagy légszűrővel és háromfázisú kompreszszorral készülnek. Ipari alkalmazásokra a legmegfelelőbbek.

 • Ipari párátlanítók - általános használatra

  Ipari párátlanítók - általános használatra

  Nagy hatékonyságú készülékek ipari használatra tervezve. Kivitelük kiválóan alkalmassá teszi a gépeket különösen nehéz körülmények (pl.: építőipar) közötti használatra is.

 • Ipari párátlanítók - profi párátlanító

  Ipari párátlanítók - profi párátlanító

  Széleskörűen alkalmazható, hordozható készülékek. A párátlanító készülékek használata számos kivitelezési, szakipari és felújítási munkálatot meggyorsít.

 • Háztartási és irodai célokra

  Háztartási és irodai célokra

  Eltávolítják a levegőből a felesleges nedvességet, ezáltal megelőzhető a penészedés. Az aktívszenes szűrő eltávolítja a kellemetlen szagokat. Ezeket a párátlanítókat gyakran alkalmazzák lakásokban, fürdőszobákban, pincékben, könyvtárakban, mosókonyhákban és hasonló helyeken.
 • Adszorpciós párátlanítók

  Adszorpciós párátlanítók

  Az adszorpció (páraéelnyelés) elvén működő gépek széleskörűen alkalmazhatóak. Az adszorpciós párátlanítók alacsony hőmérséklet-tartományban is képesek a hatékony szárításra.