Rendezvények és katonaság

Kültéri
fűtés
Sátrak
fűtése
Mentési
műveletek
Szellőztetés
és hűtés

A Master termékek a szórakoztatóipar segédberendezéseiként is igen elterjedtek. A hőlégfúvók, ventilátorok és légkondicionálók hasznos eszközök a különböző események előkészítése és megrendezése során. TV felvételek, fotózások, koncertek, előadások alatt tökéletes megoldást nyújthatnak, mivel gyorsan telepíthetőek, beszerelést nem igényelnek. Ilyen alkalmaknál más fűtő vagy szellőzető rendszerek kiépítése nem megvalósítható.

A Master Climate Solutions kész megoldásokat kínál sátrak, termek fűtésére is. A hőlégfúvókhoz tervezett kiegészítőkkel a gépek használata ilyen esetekben is kényelmes és egyszerű.

Termékek


Sátrak, színpadok, sportcsarnokok, ideiglenes épületek fűtésére használhatóak. A gépek és a kiegészítő eszközök megfelelő kiválasztásával a hőlégfúvók bármilyen körülmények között használhatóak.

Jelentős légszállításuk nagy terek fűtésére is alkalmassá teszi ezeket a gépeket. A hatékonyan üzemeltethető készülékekkel biztosítható például csarnokok, sportlétesítmények, TV stúdiók megfelelő hőmérséklete.

A megfelelő páratartalmat és a szükséges légmozgást biztosítják. A ventilátorokat gyakran használják TV és fotóstúdiók szellőztetésére, de speciális effektusok létrehozására is.

A professzionális párologtató rendszerű légkondicionálók nagy terek és sátrak hűtésére, a mobil légkondicionálók kisebb helyiségekben vagy háztartásokban használhatóak.

Alkalmazási területek


Előkészítő munkálatok
Színpadok fűtése
TV stúdiók fűtése

Sátrak, konténerek fűtése
Sátrak hűtése
Speciális effektusok

Tanácsadás


A termékekkel és az alkalmazásokkal kapcsolatos további információkért keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

További alkalmazási lehetőségek

Építőipar
Gyártás és raktározás
Műhelyek és szervizek
Mezőgazdaság
Rendezvények és katonaság
Katasztrófahelyzetek