Mezőgazdaság

Állattartás
Üvegházak
Csarnokok
és raktárak
Terményszárítás

A mezőgazdaság üzemi körülményei speciális elvárásokat támasztanak az ott üzemelő gépekkel szemben. Az állattartás, a termények szárítása és tárolása például jelentős mennyiségű porral és szennyeződéssel terheli a hőlégfúvókat, ventilátorokat is. A mezőgazdasági létesítményekben előforduló agresszív gázok, folyadékok, tisztító- és fertőtlenítőszerek, vegyszerek is hátrányosan hatnak a gépekre erősen korrodáló hatásuk miatt.

A tartós, strapabíró szerkezet és a Master gépek gyártásakor felhasznált kiváló minőségű alkatrészek biztosítják, hogy a készülékek problémamentesen üzemeljenek hosszú évekig, ilyen körülmények között is.

Termékek


A hőlégfúvók gyorsan beüzemelhetőek, az üzemeltetési költségek alacsonyak és a berendezések magas hatékonysággal működnek. Ideális megoldást biztosítanak az állattartásban, termények szárításakor és haszonépületek fűtésekor is.

A szekrényes fűtőberendezéseket általában nagyobb létesítmények fűtésére használják. A nagy fűtőteljesítmény és légszállítási kapacitás gyors és hatékony felfűtést eredményez még nagy légterű épületek esetén is. Több modell függesztett kivitelben is kapható.

A levegő minősége és a jó szellőzés meghatározó tényező az állatok, a növények és a tárolt termények számára. A Master párátlanítók és ventiátorok segítségével a levegő nedvességtartalma és a szükséges levegőmozgás egyszerűen biztosítható.

Nyáron a hatékony, jól működő hűtőrendszer nélkülözhetetlen az állattartásra használt épületekben. A Master professzionális, párologtató rendszerű megoldást kínál nagy létesítmények hűtésére is.

Alkalmazási területek


Állattartás
Gépek, eszközök fagymentesítése
Terményszárítás

Haszonépületek fűtése
Üvegházak
Istállók hűtése

Tanácsadás


A termékekkel és az alkalmazásokkal kapcsolatos további információkért keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

További alkalmazási lehetőségek

Építőipar
Gyártás és raktározás
Műhelyek és szervizek
Mezőgazdaság
Rendezvények és katonaság
Katasztrófahelyzetek