Műhelyek és szervizek

Pontszerű
fűtés
Csarnokok
fűtése
Szellőztetés
Hűtés

A Master termékek nagyon sokrétűen alkalmazhatóak, szinte minden kisebb vagy nagyobb, termelő vagy szolgáltató cégnél is szükség lehet rájuk. A gépek kompaktak, gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, hatékonyan üzemeltethetőek. Gyakran használják őket például irodák, szervizek, üzletek, műhelyek, autómosók, kisebb üzemek területén is. Sok helyen csak időszakosan kellenek a munkakörülmények megfelelővé tételéhez vagy a termelési folyamatok által előírt feltételek biztosítására.

A Master termékpalettán megtalálhatóak a dízelolajjal, elektromos árammal vagy földgázzal működő, különböző teljesítményű modellek is.

Termékek


Műhelyek, szervizek, kisebb gyártóüzemek fűtési igényeinek ellátására a kisebb teljesítményű, gazdaságosan üzemelő készülékeket ajánljuk. A legtöbb, itt használható modell teljesen füst- és szagmentesen működik. Sok helyen használható ezért érdemes külön is megemlíteni az új, speciális igényeket kielégítő, XL6 infravörös hősugárzó modellünket.

A magas hatékonyság és a gazdaságos működés miatt ezeket a hőlégfúvókat gyakran használják autójavító műhelyekben, illetve a járműipar más területein is. A készülék nagy fűtőkapacitása ellnére sem igényli a hagyományos fűtőrendszerek bonyolult kiépítését.

A Master ventilátorok használatával a szükséges levegőmennyiség és annak cseréje egyszerűen biztosítható. Segítenek a komfortos munkakörülmények fenntartásában füsttel, porral járó tevékenységeknél is.

A Master mobilklímák a nyári melegben is kényelmes körülményeket biztosítanak a létesítményekben. Az egyre népszerűbbé váló, párologtató rendszerrel működő légkondicionálók is elérhetők a termékpalettán.

Alkalmazási területek


Külső munkák
Munkahelyek fűtése
Munkaterületek fűtése

Pontszerű fűtés
A szükséges légcsere biztosítása
Hűtés

Tanácsadás


A termékekkel és az alkalmazásokkal kapcsolatos további információkért keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

További alkalmazási lehetőségek

Építőipar
Gyártás és raktározás
Műhelyek és szervizek
Mezőgazdaság
Rendezvények és katonaság
Katasztrófahelyzetek