Katasztrófahelyzetek

Nagy légterek
fűtése
Pontszerű
fűtés
Kárelhárítás,
helyreállítás
Szellőztetés

A Master termékpalettáján található számos olyan készülék is, amely azonnal, hatékonyan bevethető katasztrófahelyzetek vagy természeti csapások esetén a hatások enyhítésére és a károk felszámolására. A hőlégfúvók segítségével gyorsan felfűthetőek a sátrak, menedékhelyek, a párátlanítókkal és a ventilátorokkal az átvizesedett házak falainak kiszárítása azonnal megkezdhető.

A párátlanítók széles választékából könnyen kiválasztható az adott feladatra legjobb készülék. Az ipari célokra készült, nagyon hatékony gépek, nehéz körülmények között is kiválóan működnek. A profi és háztartási célokra készült modellek kompakt kivitele széleskörű alkalmazásukat teszi lehetővé. A párátlanítókat praktikusan egészítik ki a hőlégfúvók és a ventilátorok a szárítás folyamata során.

A készülékek használatával gyorsabbá és egyszerűbbé tehető az árvíz által okozott károk helyreállítása, a penészedés, gombásodás megakadályozása.

Termékek


A hőlégfúvók a helyiségek gyors kifűtésével felgyorsítják a száradást a házakban, pincékben, elárasztott helyeken. A gyors beüzemelhetőség és a kis méret nélkülözhetetlenné teszi ezeket a gépeket a kárelhárítás során.

A szekrényes hőlégfúvók gyorsan és hatékonyan fűtenek, egyszerűen telepíthetőek, így tökéletes megoldást nyújthatnak az árvízkárosultak ideiglenes elhelyezése során.

A Master párátlanítók segítségével könnyebben és gyorsabban végezhető el az épületek átázott, belső részeinek kiszárítása. Nagy hatékonyságuk és kapacitásuk miatt a kárelhárító egységek alapeszközei lehetnek.

Alkalmazási területek


Vízkárok elhárítása
Beázott helyiségek szárítása
A belső terek gyors felfűtése

Tanácsadás


A termékekkel és az alkalmazásokkal kapcsolatos további információkért keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

További alkalmazási lehetőségek

Építőipar
Gyártás és raktározás
Műhelyek és szervizek
Mezőgazdaság
Rendezvények és katonaság
Katasztrófahelyzetek