Gyártás és raktározás

Gyártócsarnokok
és raktárak
Pontszerű
fűtés
Szellőztetés
és hűtés
Raktárak
párátlanítása

A nagy gyártó- és raktárlétesítmények fűtése és szellőztetése általában nagyon drága, a hagyományos fűtőrendszerek kiépítése költséges, működésük ilyen helyeken nem elég gazdaságos. A hőlégfúvók gyorsan és hatékonyan fűtenek fel nagy légterű csarnokokat, üzemeket is. Folyamatosan szállítják az állandó hőmérsékletű meleg levegőt és így a szellőztetés feladatát is megoldják. A különböző üzemanyagokkal működő modellek széles választékából mindenféle fűtési feladatra található megfelelő készülék.

A fűtőberendezéseket nagyszerűen egészítik ki a Master által ajánlott különböző ventilátorok és párátlanítók, melyek segítségével biztosítható a megfelelő páratartalom és elegendő mennyiségű friss levegő is. Érdemes megemlíteni még a modern, párologtató rendszerű (evaporációs) légkondicionáló berendezéseket, amelyek nagy, ipari létesítmények hűtéséhez is használhatóak.

Termékek


Gyors beüzemelés és alacsony működési költségek. Gyártóüzemeket vagy raktárakat is gyorsan és hatékonyan fűthetünk, amikor ez tényleg szükséges. A hőlégfúvók egyszerűen mozgathatóak, könnyen áthelyezhetőek más helyekre is, ahol éppen szükség van rájuk.

A nagy légszállítási kapacitásuk akár jelentősebb méretű létesítmények fűtésére is alkalmassá teszi ezeket a gépeket. Egyszerűen beszerelhetőek és gazdaságosan üzemelnek, modern fűtési megoldást nyújtanak.

Biztosítják a megfelelő páratartalmat és szükséges légmozgást raktárakban vagy gyártólétesítményekben. Nem igényelnek beszerelést, ezért bárhol használhatóak.

A professzionális, párologtató rendszerű légkondicionáló rendszerek főleg nagy, ipari létesítményekhez ajánlottak. A hagyományos szellőző-
rendszerek alternatívájaként üzemelhetnek alacsony költséggel, a levegő hűtésének természetes módját kihasználva.

Alkalmazási területek


Raktárak fűtése
Gyártási folyamatok
Munkahelyek fűtése

Irodák fűtése
Szellőztetés
Hűtés

Tanácsadás


A termékekkel és az alkalmazásokkal kapcsolatos további információkért keresse meg az Önhöz legközelebbi kereskedőt.

További alkalmazási lehetőségek

Építőipar
Gyártás és raktározás
Műhelyek és szervizek
Mezőgazdaság
Rendezvények és katonaság
Katasztrófahelyzetek