A cégcsoport

Master Climate Solutions világszerte vezető helyet foglal el a hordozható légmelegítő készülékek piacán, emellett igen jelentős szereplő a párátlanítók és ventilátorok területén is.

A Master termékek már több mint 50 éve piacvezető szerepet töltenek
be a profi felhasználóknak szánt, hordozható hőlégfúvók között.

Master

A Master Climate Solutions a Dantherm Group által bejegyzett márkanév. A Dantherm Group, melynek központja Dániában van 13 országban rendelkezik saját képviselettel, többek között: Dánia, Egyesült Királyság, Németország, Svájc, Lengyelország, Olaszország, Spanyolország, Egyesült Arab Emírségek, Svédország, Kína, Oroszország, Norvégia.A Master Climate Solutions Group négy önálló cég, egységes szervezeteként szolgálja Partnereit.

A gyártás és tervezés legfontosabb központja az Dantherm S.p.A., Olaszországban, egy Verona közelében fekvő kisvárosban, Pastrengoban helyezkedik el. Két gyártóüzem és számos, az MCS-hez szorosan kötődő beszállító található itt.

Tapasztalt mérnökök csapata foglalkozik folyamatosan a termékek tervezésével és fejlesztésével. Az Dantherm S.p.A. által tervezett és gyártott mobil hőlégfúvók nagyon megbízhatóak, megfelelnek a legszigorúbb európai uniós biztonsági szabványoknak, illetve minősítési követelményeknek, amit a legnevesebb ellenőrző és hitelesítő intézmények, mint a TÜV és a DVGW is igazolnak.

Több gyártósoron folyik a termékek előállítása, mindegyik külön termékcsoportra specializálódva. Kiképzett szakemberek és speciális berendezések biztosítják, hogy az itt gyártott PB-gázos, kéményes és a kémény nélküli, gázolajos hőlégfúvók a legjobb minőségben kerüljenek ki a gyárból. Az elkészült gépeket csomagolják, nagy raktárakban tárolják, majd szállítják a Dél-európai és a tengerentúli Partnerekhez.